Voinko laskuttaa kauttanne toimialasta riippumatta?

Kauttamme voi laskuttaa miltei kaikkien alojen työntekijät, mutta erilaisten lupien ja säädösten vuoksi olemme joutuneen poissulkemaan joitakin aloja. Myöskään verkkokaupan ylläpitäminen kauttamme ei ole mahdollista. Erilaisten lupa- ja ilmoitusvaatimusten vuoksi kauttamme EI VOI LASKUTTAA seuraavia töitä:

– luvanvaraiset työt kuten elintarvikkeiden  myynti ja valmistus, alkoholijuomien anniskelu ja myynti, taksiliikenne, kiinteistönvälitys, tatuointi- ja lävistyspalvelut ja majoituspalvelut jne.

– terveyden- ja sosiaalialan työt.

– sähköalan ammattilaiset, joilla on oikeus tehdä näitä töitä ja asiaankuuluva pätevyystodistus, voivat laskuttaa sähköurakointiluvan omaavaa yritystä. Yksityishenkilöitä ja muita yrityksiä voidaan laskuttaa ainoastaan ns. yksinkertaisista sähkötöistä, maallikkotöistä, jotka eivät vaadi erillistä urakkailmoitusta. Lisäksi pätevyystodistuksen omaava henkilö voi laskuttaa vähäisiä kertaluonteisia sähkötöitä (esim. pistorasian lisäys).

Mikäli olet työn luvallisuudesta epävarma, voit kysyä asiaa meiltä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@finjob.fi