Luotettava laskutuspalvelu kevytyrittäjälle

Laskutuspalvelu mahdollistaa kevytyrittäjälle yrittäjyyden ilman siihen kuuluvaa byrokratiaa. Kevytyrittäjyys ei ole yritysmuoto, mutta mahdollistaa työskentelyn omien toimeksiantajiensa kanssa yrittäjämäisesti. Y-tunnus ei ole kevytyrittäjälle pakollinen ja toimintaa voi harjoittaa päätoimisesti, osa-aikaisesti tai laskuttaa laskutuspalvelun kautta vain muutaman laskun.

Laskutuspalvelu hoitaa kevytyrittäjän puolesta asiakkaiden laskuttamisen, palkanmaksun, ennakonpidätyksen, arvonlisäveron ja tarvittaessa myös yrittäjän eläkevakuutusmaksut. Kevytyrittäjän laskutuspalvelun käytön voi aloittaa helposti rekisteröitymällä palveluun ja kun palvelun käyttöönotto on vahvistettu, voi sen käytön aloittaa välittömästi. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja sen käytön hinta eli laskutuspalvelun palkkio on 4 % arvonlisäverottomasta laskutussummasta, joka sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutusmaksut. Maksimipalkkiomme on 250 €/kertalaskutus.

Laskutuspalvelu mahdollistaa kevytyrittäjälle yrittäjyyden ilman siihen kuuluvaa byrokratiaa. Kevytyrittäjyys ei ole yritysmuoto, mutta mahdollistaa työskentelyn omien toimeksiantajiensa kanssa yrittäjämäisesti. Y-tunnus ei ole kevytyrittäjälle pakollinen, ja toimintaa voi harjoittaa päätoimisesti, osa-aikaisesti tai laskuttaa laskutuspalvelun kautta vain muutaman laskun.

Laskutuspalvelu hoitaa kevytyrittäjän puolesta asiakkaiden laskuttamisen, palkanmaksun, ennakonpidätyksen, arvonlisäveron ja tarvittaessa myös yrittäjän eläkevakuutusmaksut. Kevytyrittäjän laskutuspalvelun käytön voi aloittaa helposti rekisteröitymällä palveluun, ja kun palvelun käyttöönotto on vahvistettu, voi sen käytön aloittaa välittömästi. Palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja sen käytön hinta eli laskutuspalvelun palkkio on 4 % arvonlisäverottomasta laskutussummasta, joka sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutusmaksut. Maksimipalkkiomme on 250 €/kertalaskutus.

Lähes kaikkien alojen työntekijät voivat laskuttaa kevytyrittäjän laskutuspalvelun kautta, pois lukien verkkokaupan ylläpitäminen ja luvanvaraiset työt. Laskutuspalvelu hoitaa myös muistutuslaskujen lähettämisen ja siirtää maksamattomat saatavat tarvittaessa perintätoimiston käsiteltäväksi.

Luotettava laskutuspalvelu kevytyrittäjälle mahdollistaa keskittymisen omaan osaamiseen ja asiakkaisiin. Edullinen laskutuspalvelu kevytyrittäjälle antaa mahdollisuuden kokeilla yrittämistä helposti ja ilman pääomaa. Kevytyrittäjyys on myös hyvä vaihtoehto oman yritysidean testaamiseen tai sivutoimiseen yrittäjyyteen, esimerkiksi opiskelujen tai palkkatyön ohessa tai eläkkeellä ollessa. Kevytyrittäjänä voi työskennellä täysi-ikäinen henkilö, ja se sopii oman osaamisen myymiseen, kuten toiminimiyrittäjänä toimiminen, mutta työntekijän palkkaaminen ei ole mahdollista. Kevytyrittäjä työskentelee omien projektien ja asiakkaiden parissa ja laskuttaa työstään laskutuspalvelun kautta. On tärkeää valita luotettava laskutuspalvelu kevytyrittäjälle, koska silloin voi keskittyä rauhassa omaan työhönsä, kun laskutuspalvelu hoitaa byrokratian. Ota yhteyttä tai rekisteröidy palveluumme!